kom en ontdek
roemrijck!

Roemrijck biedt een heerlijk thuis voor 13 bewoners in het prachtige, 16-de eeuws rijksmonument Huis Rijck in Zevenaar. De bewoners hebben een licht tot matig verstandelijke beperking veelal met ASS. Alle bewoners werken of nemen deel aan dagbesteding zowel buitenshuis als gedurende hun "huisdag" bij Roemrijck. De jongeren zijn veelal capabel om zelfstandig of met begeleiding per fiets of met het OV te reizen.

Roemrijck verzorgt de begeleiding van de bewoners en richt zich daarbij op het vergroten van hun zelfredzaamheid Het team denkt mee hoe een goede dagbesteding en/of werk te vinden en onderzoekt, samen met de bewoners, de mogelijkheden van een fijne vrije tijd invulling. De bewoners mogen rekenen op 24-uurs begeleiding waarbij in de nacht een slaapdienst in huis aanwezig is. 

Voor aanvullende informatie kunt u bellen met Kitty Boerboom op nummer 06-11 80 37 34

missie

Bij Roemrijck kijken we naar je mogelijkheden en leer je zoveel mogelijk zelf te doen, jezelf te redden en al je talenten in te zetten.

De begeleiders van Roemrijck stimuleren je om het maximale uit jouw ontwikkelingsmogelijkheden te halen. We leren je zoveel mogelijk zelf te doen en op jezelf te vertrouwen. Ons doel is je te helpen zelfstandiger en zinvoller in de maatschappij te kunnen leven.

We helpen je bij de zorg die je nodig hebt bij álle aspecten van het dagelijks leven, zoals je persoonlijke verzorging maar ook het structureren van de dag, je mobiliteit en deelname aan maatschappelijke activiteiten.

visie

Roemrijck biedt een stabiel, warm en veilig thuis, de basisvoorwaarde voor ieders geluk. De begeleiders zetten zich in om de bewoners te helpen een warme sfeer te creëren waar iedereen zich prettig en gerespecteerd voelt.

Professionals uit de zorg en horeca werken met passie om de bewoners een zinvolle daginvulling te bieden en hun ontwikkelingskansen te vergroten.

We helpen je jouw talenten te ontdekken en in te zetten en leren je zoveel mogelijk zelf te doen en op jezelf te vertrouwen.

klachten procedure

Roemrijck streeft ernaar professionele, kwalitatief hoogstaande zorg te bieden en vindt het belangrijk dat iedereen zich gehoord voelt. Transparantie en openheid is daarbij belangrijk.

In het geval u ontevreden bent of het ergens niet mee eens bent dan horen wij dat graag. Wij zullen te allen tijde streven om met elkaar tot een oplossing te komen.

In het geval dat nodig mocht zijn, dan beschikken wij over een klachtenregeling die voldoet aan alle vereisten van de Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg. U kunt te allen tijde contact opnemen met een onafhankelijke klachtenfunctionaris. Roemrijck is aangesloten bij "Klachtenportaal Zorg". https://klachtenportaalzorg.nl

roemrijcke impressies

Samen sterk voor mensen met autisme!

Roemrijck is aangesloten bij het Samenwerkingsverband Autisme Gelderland.
In de provincie Gelderland hebben instellingen uit alle sectoren hun krachten gebundeld in het Convenant Autisme Gelderland. Doel van het Convenant is te komen tot doelmatige en kwalitatief goede samenwerkingsverbanden met betrekking tot autisme in de provincie.
Meer informatie kunt u vinden op www.autismegelderland.nl 

Interesse

Ben je geïnteresseerd in een woon- of werkplek bij Roemrijck neem dan contact met ons op.

Roemrijck
Kerkstraat 29
6901 AA Zevenaar

Karen Oostwouder
T 06 21 26 41 90

Contact per email


Blijf op de hoogte

Volg ons op social media
en beleef de prachtige momenten mee!