roemrijck
vacatures

Momenteel komen wij graag in contact met diegenen die geïnteresseerd zijn in de functie van Persoonlijk Begeleider.  
Neem gerust even contact op met locatiemanager Kitty Boerboom via kitty@roemrijck.nl of bel haar op 06-11803734

Per direct gezocht: Persoonlijk begeleider m/v

Roemrijck is een kleinschalige zorgaanbieder in Zevenaar.
In het huis aan de Kerkstraat biedt Roemrijck een heerlijk, veilig thuis waar 13 jongeren met een verstandelijke beperking en/of ASS samenwonen en werken aan hun verdere ontwikkeling.  Bij Roemrijck vinden we het belangrijk om naar ieders mogelijkheden te kijken en we leren de bewoners alles zoveel mogelijk zelf te doen, zichzelf te redden en al hun talenten in te zetten. 
Een team van professionals uit de zorg en horeca werken met passie samen om de bewoners een zinvolle dag-invulling te bieden en hun ontwikkelingskansen te vergroten. Zij helpen hen met elkaar een warme, gezellige sfeer te creëren waarin iedereen zich prettig en gerespecteerd voelt.  Wil jij graag onderdeel zijn van een klein en betrokken team, bijdragen aan het welbevinden van onze bewoners en werken in een huiselijke setting? 

Reageer dan snel op deze vacature!  

Dit zijn wij: 

Het team van Roemrijck bestaat uit woonbegeleiders, persoonlijk begeleiders, een medewerker voor de dagbesteding van het Café Riche, stagiaires, een vrijwilliger, een locatiemanager en de eigenaren. Zij staan met elkaar garant voor de juiste zorg voor de bewoners door een positieve en enthousiasmerende werkhouding. Er wordt op een plezierige manier met elkaar samengewerkt en van elkaar geleerd. Onze visie is erop gericht om een huiselijke sfeer te creëren zodat iedereen zich welkom voelt. Dat geldt voor de bewoners, hun naasten, alsook voor andere professionals en overige bezoekers. Er wordt veel waarde gehecht aan het ontwikkelen en onderhouden van een goede vertrouwensband met de bewoners en hun naasten. Daarbij wordt ook met anderen samengewerkt om het netwerk van de bewoners te vergroten en te optimaliseren.Binnen het team vinden is het belangrijk om inventief te zijn t.a.v. de diversiteit aan hulpvragen, wensen en behoeften van de bewoners. Daarbij is het van belang continue te schakelen tussen de verschillende niveaus van de bewoners zodat hen zorg op maat geboden wordt. Samenwerking en collegialiteit is essentieel in het team waarbij het vanzelfsprekend is om met elkaar vooruit te denken en er voor elkaar te zijn wanneer dat gewenst is.  

De persoonlijk begeleider: 

De persoonlijke begeleiders zijn ten eerste verantwoordelijk voor het dagelijks welbevinden van alle bewoners en daarnaast zijn zij voor 2-4 bewoners als hun persoonlijk begeleider de spil in het web. Ze zijn een kei in het regelen van randvoorwaarden, het motiveren van de bewoner bij zijn of haar gemaakte doelen en het uitstippelen van de te bewandelen paden die worden vastgelegd in hun zorgplan.De locatie manager is hierbij ondersteunend en coachend aanwezig zodat iedereen zich optimaal kan ontwikkelen binnen het team. 

Wie ben jij? ·      

Je bent in het bezit van een HBO-diploma Social Work en/of je beschikt over een HBO werk- en denkniveau passend bij onze doelgroep (VGZ, GGZ)      
Je wilt je graag verder ontwikkelen d.m.v. scholing en praktijkervaring      
Je bent 24 uur per week beschikbaar      
Je bent flexibel in te zetten (dag-late en slaapdiensten doordeweeks, weekenden en feestdagen)      
Je hebt een enthousiaste en positieve werkhouding
Je pakt je verantwoordelijkheid en bent je bewust van je houding en het effect daarvan op de bewoners      
Je neemt initiatief, je houdt overzicht en hebt een goed gevoel voor humor      
Je hebt oog voor details, pakt snel onduidelijkheden of signalen op en voelt de groepsdynamiek feilloos aan      
Je bent schriftelijk- en computervaardig in het opstellen van zorgplannen, verslaglegging, maken van schema’s en corresponderen via de mail 

Wat krijg jij van ons?  ·      

Jaarcontract met verlenging bij goed functioneren·      
Het salaris en inschaling is conform CAO GZ en functieniveau in schaal: 40 of 45 afhankelijk van opleiding
Uitstekende pensioenregeling      
Eindejaarsuitkering van 8,33 %      
Reiskostenvergoeding      
Extra toeslagen voor onregelmatige diensten·      
Elk jaar een scholingsaanbod
Een gezellig, betrokken, warm en klein team (bestaande uit persoonlijk begeleiders, woonbegeleiders, begeleider dagbesteding, stagiaires, vrijwilliger, locatiemanager en eigenaren)      
Een flinke dosis plezier en humor samen met onze enthousiaste bewoners en collegae in een prachtig monumentaal pand! 

Enthousiast? Fantastisch! Je kunt direct solliciteren! Voor meer informatie over deze functie kun je bellen met Kitty Boerboom, locatiemanager T 06-11803734. Je kunt natuurlijk ook direct mailen naar kitty@roemrijck.nl 

roemrijcke impressies

Interesse

Ben je geïnteresseerd in een woon- of werkplek bij Roemrijck neem dan contact met ons op.

Roemrijck
Kerkstraat 29
6901 AA Zevenaar

Karen Oostwouder
T 06 21 26 41 90

Contact per email


Blijf op de hoogte

Volg ons op social media
en beleef de prachtige momenten mee!